Nyheter

Våren 2021

Kennel Juniper planerar två kullar under våren 2021

Juniper Med Mycket Motor ”Märta” ska få sin sista kull. Märta väntas löpa i jan/feb hane ej bestämd ännu.

Märta är en tik med mycket av allt och hon älskar att jobba. Märta har mycket tryck i sig och en stor vilja att vara sin förare/ägare till lags. Detta är något som nedärvs till hennes avkommor-aktiva borderterrier som vill jobba. Märta är motorn i vårt hem 🙂

Märta i skogen

Juniper Dra på Trissor ”Lotta” ska få sin första kull hon väntas löpa i jan/feb. Hane är ännu inte bestämd.

Lotta är en genomsnäll hund som älskar allt. Lotta är viltspårschampion, sparsamt utställd pga Covid men med mycket fina resultat på de utställningar vi hann med. Lotta gillar att gå runt på vår bondgård och se till att alla mår bra- vår solstråle.

Lotta latar sig i hängmattan

Om du intresserad av en valp från någon av dessa Juniper tikar så skicka oss ett mail och berätta mer om dig/er.